Підсилювачі смаку та консерванти
Підсилювачі смаку, як це вказує сама назва, впливають на посилення смаку, який виявляють коропи під час живлення на нашій наживці у вигляді бойлів, пелету, зерен чи сипучих приманок. Завдяки застосуванню підсилення смаку ми підвищуємо ефективність нашої наживки, особливо на водоймах, де є великий тиск з боку карпятників.
Консерванти - що ми повинні про них знати?
Консервант до білкових бойлів - це продукт, завдяки якому ми можемо продовжити свіжість виготовлених нами бойлів, а отже, їх придатність до споживання рибами.
Консервант доброї якості до бойлів має слабко відчутний смак та запах, завдяки чому його вплив на якість бойлів є незначний. Варто додати, що кількість дозованого консерванту під час виробництва бойлів залежить від типу суміші (рибна, рослинна, горіхова). Зазвичай рибні суміші вимагають використання більшої кількості консерванту, ніж мікси, більшу частину яких складають рослинні продукти.
Важливо, щоб під час створення бойлів, консервант завжди змішували з рідиною. Завдяки цьому він пізніше буде рівномірно розподілений у тісті, і тому ефективність його дії буде найкращою.
Рекомендуємо також олії до білкових бойлів доступні у нашому магазині.